Contact

+32 (0)485 48 19 19

Veldbornstraat 29 bus 2
B-3300 Tienen (België)

Routebeschrijving

(*) Om robots en SPAM tegen te gaan vragen we u vriendelijk de code hierboven over te typen in het daarvoor voorziene veld. Indien de code slecht of niet leesbaar is, kan u een nieuwe vragen door op de knop, rechts van het veld, te klikken.

Consultatie-adres

Dr. Emmanuel Maes bvba
Psychiatrie- & psychotherapiepraktijk
Veldbornstraat 29 bus 2
3300 Tienen

 

Te voet

De praktijk is op wandelafstand van de Grote Markt gelegen.

'Als je vertekt vanop het midden van de markt, loop je aan de linkerzijde achter de kerk door.   Aan deze kant van de markt merk je een Fortis-filiaal, cafe 'het Marrianneke' en een '21-century' Immo-kantoor, dat een hoek met een straat vormt.  Neem deze straat ('Academiestraat') en wandel ze helemaal ten einde.  De Academiestraat loopt automatisch over in de 'Alexianenweg'.  Je passeert ondermeer het postkantoor, verschillende scholen en het woonzorgcentrum 'Sint-Alexius'.  Op het einde sla je rechts af.  Je bent nu in de Veldbornstraat.  Steek over op het zebrapad en vervolg jouw weg.  Nu passeer je eerst een 3-tal huizen en kom je autmatisch voor een appartementsgebouw 'Residentie 2000'.  Hier moet je zijn. 

Loop het portaal binnen.  In de hall moet je de linker toegangsdeur nemen.  De bel staat helemaal onderaan links op de console.  Eens voorbij de toegangsdeur loop je pal op de toegangsdeur van de praktijk.  Welkom!'

 

Met de auto

Je kan betalend parkeren op de markt en de parking aan de post in de 'Alexianenweg'.  Parkeren met schijf kan in de omliggende straten (''Veldbornstraat' , Liefdestraat', de 'Oorlogvrijwilligerstraat' en de 'Eeuwfeeststraat'). 

Je kan zelf online een geïndividualiseerde routebeschrijving maken op www.viamichelin.com.

 

Met het openbaar vervoer

Per trein

De praktijk is op wandelafstand (± 10 minuutjes) gelegen van het station van Tienen. Hieronder vind je een korte wegbeschrijving.

'Wanneer je uit het station komt neem je de brede straat die recht op het station uitkomt. Je bent nu in de '4de-Lancierslaan'. Deze straat komt automatisch uit op een ingewikkeld kruispunt met 6 straten. Hou op dit kruispunt rechts aan, steek twee straten over en sla de volgende (3de) straat rechts in. Je kan deze straat makkelijk herkennen als winkelstraat. Je bent nu in de 'Leuvensestraat'. Wandel deze straat helemaal ten einde tot op de 'Grote Markt'.

'Steek de markt schuinlinks over en loop aan de linkerzijde achter de kerk door.   Aan deze kant van de markt merk je een Fortis-filiaal, cafe 'het Marrianneke' en een '21-century' Immo-kantoor, dat een hoek met een straat vormt.  Neem deze straat ('Academiestraat') en wandel ze helemaal ten einde.  De Academiestraat loopt automatisch over in de 'Alexianenweg'.  Je passeert ondermeer het postkantoor, verschillende scholen en het woonzorgcentrum 'Sint-Alexius'.  Op het einde sla je rechts af.  Je bent nu in de Veldbornstraat.  Steek over op het zebrapad en vervolg jouw weg.  Nu passeer je eerst een 3-tal huizen en kom je autmatisch voor een appartementsgebouw 'Residentie 2000'.  Hier moet je zijn. 

Loop het portaal binnen.  In de hall moet je de linker toegangsdeur nemen.  De bel staat helemaal onderaan links op de console.  Eens voorbij de toegangsdeur loop je pal op de toegangsdeur van de praktijk.  Welkom!'

 

De dienstregeling van de treinen kan je online raadplegen op www.nmbs.be. Hou er bij het organiseren van de terugreis rekening mee dat een sessie ongeveer 45 minuten duurt. Je mag ook steeds bij het begin van het gesprek aangeven dat je nog een trein moet halen!

Per bus

De bussen van 'De lijn' stoppen ofwel op de 'Grote Markt' of aan het Station van Tienen.
De praktijk is zowel van op de 'Grote Markt'als van aan het Station vlot bereikbaar (zie hierboven).

De dienstregeling van de lijnbussen kan je online raadplegen op www.delijn.be. Hou er bij het organiseren van de terugreis rekening mee dat een sessie ongeveer 45 minuten duurt. Je mag ook steeds bij het begin van het gesprek aangeven dat je nog een bus moet halen!